Sollicitatieprocedure


Ben jij enthousiast over die leuke baan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt reageren via “Reageer nu”. Daar kun je jouw motivatiebrief en cv uploaden. Tip: gebruik een tablet of laptop bij invullen van je gegevens.

Stap 1

Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature.

Stap 2

Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je CV en motivatie toe als bijlage.

Stap 3

Kies 'Aanmaken' en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

 

Hoe nu verder?

Wanneer wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je een e-mail met daarin een link die toegang geeft tot de sollicitatieportal. In deze portal vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie. Je maakt zelf een wachtwoord aan voor de portal. We leggen je in de portal uit wat er verder moet gebeuren. Het kan zijn dat we bijvoorbeeld nog wat informatie van je nodig hebben.
Zien wij een match tussen jouw profiel en de vacature dan word je uitgenodigd voor een kennismaking, de uitnodiging ontvang je in de portal. Ook als je niet wordt uitgenodigd ontvang je in de portal bericht van ons. 

Elke keer als er een bericht voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail van ons met daarin een link naar het betreffende bericht. Heel eenvoudig dus.

Op gesprek

De gesprekken vinden plaats op onze locatie in Utrecht. Soms kiezen we ervoor, om praktische reden, om een gesprek via Teams te doen. 

Contact

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Ons HRM team is tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken op nummer 030-2971100 of via helpdeskhrm@trimbos.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de contactpersoon die in de vacature staat vermeld.